Lainaa ajokorttiin Haelaina.fi:n kautta: YleiskatsausLainaa ajokorttiin

Haelaina.fi on palvelu, joka tarjoaa mahdollisuuden hakea lainaa ajokortin hankintaan. Ajokortti voi olla suuri taloudellinen kustannus, etenkin nuorille, jotka ovat vasta aloittamassa elämäänsä omillaan. Haelaina.fi:n kautta on mahdollista hakea lainaa ajokortin hankintaan helposti ja vaivattomasti.

Ajokorttilaina on erinomainen tapa rahoittaa ajokortin hankinta. Se tarjoaa mahdollisuuden jakaa kustannukset useammalle kuukaudelle, jolloin ajokortin hankinta ei rasita taloutta liikaa kerralla.

Samanlainen rahoitusmalli toimii myös muissa suurissa hankinnoissa, kuten esimerkiksi huonekalujen ostossa ja pintaremontissa.

Haelaina.fi tarjoaa useita eri lainavaihtoehtoja, joten jokaiselle löytyy sopiva ratkaisu. Esimerkiksi 4000 euron laina saattaa olla sopiva suurempaa ajokorttia, kuten kuorma-autokorttia, varten. Toisaalta pienempi laina pienellä kuukausierällä voi olla hyvä vaihtoehto henkilöautokortin rahoittamiseen.

Haelaina.fi:n kautta haettu laina on joustava rahoitusvaihtoehto, joka mahdollistaa ajokortin hankinnan ilman, että se aiheuttaa taloudellista stressiä. Lisätietoja ajokorttilainasta ja sen hakemisesta löydät täältä.

Haelaina.fi:n tarjoamat lainavaihtoehdot ajokortin hankintaan

Haelaina.fi tarjoaa monipuolisia rahoitusvaihtoehtoja ajokortin hankintaan. Tämä tarjoaa nuorille mahdollisuuden hakea kulutusluottoa, pienlainaa tai vertaislainaa ajokorttia varten. Nämä vaihtoehdot auttavat nuoria taloudellisesti ja mahdollistavat ajokortin hankinnan ilman suuria säästöjä.

Kulutusluotto ajokortin rahoitukseen

Kulutusluotto on yksi Haelaina.fi:n tarjoamista vaihtoehdoista ajokortin rahoitukseen. Kulutusluotto on joustava ratkaisu, sillä lainasumma ja takaisinmaksuaika voidaan räätälöidä juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi. Kulutusluotto on usein hyvä valinta, jos ajokortin hankintaan liittyy muitakin kuluja, kuten autokoulun maksuja tai auton hankintaa.

Pienlaina ajokortin hankintaan

Toinen vaihtoehto on pienlaina. Pienlaina sopii erityisesti niille, jotka tarvitsevat rahoitusta vain ajokortin hankintaan liittyviin kuluihin. Pienlainan etuna on sen nopea hakuprosessi ja selkeät lainaehdot. Haelaina.fi:n kautta haettu pienlaina on turvallinen ja luotettava tapa rahoittaa ajokortin hankinta.

Vertaislaina ajokortin rahoitukseen

Kolmas vaihtoehto on vertaislaina. Vertaislaina on laina, jossa yksityishenkilöt lainaavat rahaa toisille yksityishenkilöille. Tämä voi olla hyvä vaihtoehto, jos perinteisten pankkilainojen ehdot eivät tunnu sopivilta. Vertaislainan hakeminen Haelaina.fi:n kautta on helppoa ja turvallista.

Jos et ole varma, mikä näistä vaihtoehdoista sopii sinulle parhaiten, voit hyödyntää Haelaina.fi:n lainojen kilpailutus -palvelua. Se auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen lainaratkaisun ajokorttiasi varten.

Miten hakea lainaa ajokorttiin Haelaina.fi:n kautta?

Haelaina.fi tarjoaa mahdollisuuden hakea lainaa ajokorttia varten. Tämä on erinomainen vaihtoehto nuorille, jotka tarvitsevat taloudellista tukea ajokortin hankkimiseen. Seuraavaksi käymme läpi prosessin kolme vaihetta: lainahakemuksen täyttäminen, lainapäätöksen vastaanottaminen ja lainan nostaminen.

A. Lainahakemuksen täyttäminen

Lainahakemuksen täyttäminen Haelaina.fi:n kautta on selkeää ja yksinkertaista. Tarvitset vain henkilötietosi, tulo- ja menotietosi sekä tiedot haluamastasi lainasta. Lainahakemuksen täyttäminen ei sido sinua mihinkään, vaan voit rauhassa vertailla saatavilla olevia lainatarjouksia.

B. Lainapäätöksen vastaanottaminen

Kun olet täyttänyt lainahakemuksen, saat lainapäätöksen usein jo saman päivän aikana. Lainapäätös sisältää tarkat tiedot lainan ehdoista, kuten korosta, maksuaikataulusta ja mahdollisista muista kuluista. Lainapäätös ei vielä sido sinua nostamaan lainaa, vaan voit rauhassa harkita tarjottua lainaa.

C. Lainan nostaminen

Kun olet vastaanottanut lainapäätöksen ja päättänyt hyväksyä sen, voit nostaa lainan tilillesi. Lainanoston jälkeen sinulla on lainasopimuksen mukainen aika maksaa laina takaisin. Haelaina.fi:n kautta voit hakea lainaa myös silloin, kun olet työtön tai tarvitset 1000 euroa lainaa.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Haelaina.fi tarjoaa helpon ja selkeän tavan hakea lainaa ajokorttia varten. Lainahakemuksen täyttäminen, lainapäätöksen vastaanottaminen ja lainan nostaminen ovat kaikki yksinkertaisia prosesseja, jotka on suunniteltu asiakkaan näkökulmasta.

Haelaina.fi:n lainan edut ajokortin hankinnassa

Ajokortin hankkiminen on merkittävä askel kohti itsenäisyyttä ja liikkumisvapautta, mutta se voi olla myös taloudellisesti haasteellinen. Haelaina.fi tarjoaa ratkaisun tähän ongelmaan tarjoamalla lainaa ajokortin hankintaan. Tässä tarkastelemme kolmea merkittävää etua, joita Haelaina.fi:n lainalla on ajokortin hankinnassa.

Joustavat maksuehdot

Haelaina.fi:n laina mahdollistaa joustavat maksuehdot. Asiakas voi itse määrittää lainan takaisinmaksuaikataulun, mikä mahdollistaa paremman taloudellisen suunnittelun. Tämä tarkoittaa myös sitä, että lainan takaisinmaksu ei aiheuta liikaa paineita taloudelle, vaan sen voi sovittaa oman taloudellisen tilanteen mukaan.

Lue myös  Käyttölaina

Kilpailukykyiset korot

Haelaina.fi:n lainan korot ovat kilpailukykyisiä. Korkeat korot voivat tehdä lainan takaisinmaksusta haastavaa ja lisätä taloudellista stressiä. Haelaina.fi:n kilpailukykyiset korot tarkoittavat, että asiakas maksaa vähemmän korkoja laina-aikana, mikä tekee lainasta edullisemman vaihtoehdon ajokortin rahoittamiseen.

Nopea lainapäätös

Kun tarvitset rahoitusta ajokortin hankintaan, et halua odottaa päiväkausia lainapäätöstä. Haelaina.fi:n lainaprosessi on suunniteltu siten, että saat lainapäätöksen nopeasti. Tämä tarkoittaa, että voit aloittaa ajokortin hankinnan suunnittelun ja toteutuksen mahdollisimman pian.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Haelaina.fi:n laina tarjoaa joustavat maksuehdot, kilpailukykyiset korot ja nopean lainapäätöksen, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon ajokortin hankinnan rahoittamiseen. Jos olet suunnitellut ajokortin hankintaa, mutta taloudellinen tilanne on ollut esteenä, Haelaina.fi:n laina voi olla ratkaisu ongelmaasi.

Nuoret ja lainan hankinta ajokorttia varten

Ajokortin hankinta on monelle nuorelle merkittävä askel kohti itsenäisyyttä ja aikuisuutta. Valitettavasti sen hinta voi kuitenkin olla suuri ja taloudellisesti haastava. Haelaina.fi tarjoaa ratkaisun tähän ongelmaan.

Taloudellinen tuki nuorille ajokortin hankinnassa

Haelaina.fi:n kautta nuoret voivat hakea lainaa ajokorttia varten. Palvelumme auttaa nuoria löytämään heidän tarpeisiinsa sopivan lainan monipuolisen vertailutyökalumme avulla. Tämä mahdollistaa nuorille taloudellisen tuen ajokortin hankintaa varten, ilman että heidän tarvitsee turvautua perheen tai ystävien taloudelliseen apuun.

Samalla tavalla kuin häämatkaan voidaan hakea lainaa Haelaina.fi:n kautta, myös ajokortin hankintaan voi saada taloudellista tukea. Tämä voi olla merkittävä apu nuorille, jotka haluavat saavuttaa itsenäisyyttä ja vapautta.

Nuoret ja lainanhaku Haelaina.fi:n kautta

Prosessi lainan hakemiseen ajokorttia varten Haelaina.fi:n kautta on yksinkertainen ja selkeä. Nuoren tulee vain täyttää lainahakemus sivustollamme, minkä jälkeen hän saa tarjouksia eri lainantarjoajilta. Tarjouksia voi vertailla rauhassa ja valita itselleen sopivimman.

Kuten järjestelylainan kohdalla, myös ajokorttilainan kohdalla on tärkeää, että lainaehdot ovat selkeät ja lainan takaisinmaksu on suunniteltu huolellisesti. Haelaina.fi auttaa nuoria tässä prosessissa tarjoamalla kattavat tiedot eri lainavaihtoehdoista.

Laina-ajat ja -ehdot vaihtelevat eri lainantarjoajien välillä, joten on tärkeää vertailla eri vaihtoehtoja. Haelaina.fi:n avulla nuoret voivat tehdä tietoon perustuvan päätöksen ja valita itselleen sopivimman lainan ajokortin hankintaa varten.

Vinkkejä lainan hakuun ajokortin hankintaan

Ajokortin hankinta on suuri askel kohti itsenäisyyttä, mutta se voi olla myös taloudellisesti haastavaa. Tässä osiossa kerromme, kuinka voit suunnitella lainanottoa ajokorttisi hankintaan Haelaina.fi:n kautta.

Lainan suunnittelu

Ennen kuin haet lainaa, on tärkeää suunnitella etukäteen. Mieti, kuinka suuren summan tarvitset ajokorttisi hankintaan. Muista ottaa huomioon myös mahdolliset ylimääräiset kulut, kuten opetusmateriaalit ja kokeiden maksut. Haelaina.fi:n sivustolla voit vertailla erilaisia lainavaihtoehtoja ja löytää itsellesi sopivimman.

Lainan takaisinmaksun suunnittelu

Lainan takaisinmaksu on yhtä tärkeä osa suunnittelua kuin lainan haku. Mieti, kuinka paljon voit kuukausittain maksaa lainaasi takaisin, jotta et joudu taloudellisiin vaikeuksiin. Haelaina.fi:n sivustolla voit laskea itsellesi sopivan kuukausittaisen maksuerän ja näin varmistaa, että lainan takaisinmaksu ei rasita talouttasi liikaa.

Lainan hakuun liittyvät riskit

Kuten kaikessa lainaamisessa, myös ajokorttilainaan liittyy riskejä. On tärkeää, että ymmärrät lainaehtosi hyvin ja tiedät, mitä tapahtuu, jos et pysty maksamaan lainaasi takaisin ajallaan. Haelaina.fi tarjoaa kattavat tiedot eri lainavaihtoehdoista ja niiden ehdoista, joten voit tehdä tietoon perustuvan päätöksen.

Muista, että ajokortti on investointi tulevaisuuteesi. Harkitse lainan ottamista huolellisesti ja tee päätöksesi aina vastuullisesti.

Haelaina.fi:n asiakaspalvelu ja tuki lainanhakuprosessissa

On tärkeää ymmärtää, että Haelaina.fi tarjoaa kattavan tuen asiakkailleen koko lainanhakuprosessin ajan. Tämä koskee erityisesti niitä, jotka hakevat lainaa ajokortin hankkimiseen.

Lue myös  Lomalaina

Asiakaspalvelun tuki lainanhakuprosessissa

Asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan sinua jokaisessa lainanhakuprosessin vaiheessa. Kokeneet neuvonantajamme ovat tietoisia ajokorttilainoihin liittyvistä erityispiirteistä ja pystyvät auttamaan sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun. Meidän tehtävämme on varmistaa, että saat tarvitsemasi tiedot ja tuen, jotta voit tehdä informoituja päätöksiä lainasi suhteen.

Usein kohdatut ongelmat lainanhakuprosessissa

On normaalia, että lainanhakuprosessi voi herättää kysymyksiä tai aiheuttaa epävarmuutta. Tässä muutamia esimerkkejä yleisistä ongelmista, joita asiakkaat saattavat kohdata:

 • Ymmärryksen puute: Lainaehtojen ja -vaatimusten ymmärtäminen voi olla haastavaa, erityisesti ensikertalaisille lainanhakijoille. Asiakaspalvelumme on valmiina selittämään kaikki tarvittavat yksityiskohdat selkeästi ja ymmärrettävästi.
 • Maksuaikataulun suunnittelu: Maksuaikataulun suunnittelu voi olla monimutkaista. Neuvonantajamme auttavat sinua suunnittelemaan realistisen maksusuunnitelman, joka sopii taloudelliseen tilanteeseesi.
 • Oikean lainatuotteen valinta: Lainatuotteiden valikoima voi olla hämmentävä. Me autamme sinua ymmärtämään eri lainatuotteiden ominaisuudet ja valitsemaan sen, joka parhaiten vastaa tarpeitasi.

Muistathan, että Haelaina.fi:n asiakaspalvelu on täällä sinua varten. Olemme sitoutuneet auttamaan sinua saamaan ajokorttisi mahdollisimman sujuvasti ja taloudellisesti järkevästi.

Lainan takaisinmaksu ja ehdot Haelaina.fi:n kautta

Kun olet hakenut Haelaina.fi:n kautta lainaa ajokorttia varten, on tärkeää ymmärtää lainan takaisinmaksun aikataulu ja ehdot. Ne ovat olennainen osa lainasopimusta, ja niiden huolellinen noudattaminen on avain taloudelliseen vastuullisuuteen.

Lainan takaisinmaksun aikataulu

Haelaina.fi:n kautta haettavan lainan takaisinmaksuaikataulu määräytyy lainasopimuksessa. Yleensä ajokorttilainan takaisinmaksuaika on joustava, ja se voidaan sovittaa sinun henkilökohtaisiin tarpeisiisi ja taloudelliseen tilanteeseesi sopivaksi.

On tärkeää, että noudatat sovittua aikataulua ja maksat lainan erät ajallaan. Mikäli kohtaat vaikeuksia lainan takaisinmaksussa, ota yhteyttä lainanantajaan mahdollisimman pian.

Lainan takaisinmaksun ehdot

Lainan takaisinmaksun ehdot määritellään lainasopimuksessa, ja ne voivat vaihdella lainanantajasta ja lainasummasta riippuen.

Ehdot sisältävät muun muassa tiedot lainan korosta, maksueristä, eräpäivistä ja mahdollisista viivästyskoroista. On tärkeää, että luet ja ymmärrät ehdot ennen lainasopimuksen allekirjoittamista.

Haelaina.fi:n kautta haettavan ajokorttilainan ehdot ovat läpinäkyviä ja reiluja, ja ne on suunniteltu auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi ajokortin suhteen taloudellisesti vastuullisella tavalla.

Muistathan, että lainan takaisinmaksu edellyttää taloudellista suunnittelua ja kurinalaisuutta. Lainan takaisinmaksu on sitoumus, joka on otettava vakavasti. Haelaina.fi auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen lainaratkaisun ajokorttia varten, joka vastaa sinun tarpeitasi ja taloudellista tilannettasi.

Loppusanat: Ajokorttilaina Haelaina.fi:n kautta

Ajokorttilaina Haelaina.fi:n kautta on taloudellisesti joustava ratkaisu nuorille, jotka ovat hankkimassa ajokorttia. Se tarjoaa mahdollisuuden jakaa ajokortin hankintaan liittyvät kulut useampaan erään, mikä voi helpottaa nuoren talouden hallintaa.

Yhteenveto Haelaina.fi:n ajokorttilainasta

Haelaina.fi tarjoaa nuorille mahdollisuuden hakea lainaa ajokorttia varten. Palvelumme on luotettava ja turvallinen tapa rahoittaa ajokortin hankinta. Hakuprosessi on selkeä ja yksinkertainen, ja lainapäätöksen saa usein jo saman päivän aikana. Lainan takaisinmaksuaikataulu on joustava, ja se voidaan räätälöidä hakijan taloudellisen tilanteen mukaan.

Jatkotoimenpiteet ajokorttilainan hankkimiseksi

Mikäli olet kiinnostunut hankkimaan ajokorttilainan Haelaina.fi:n kautta, voit aloittaa lainahakemuksen täyttämisen suoraan verkkosivuillamme. Tarvitset hakemusta varten henkilötietosi sekä tiedot tuloistasi. Hakemuksen jättämisen jälkeen sinuun otetaan yhteyttä mahdollisimman pian, ja saat tarkemmat ohjeet lainaprosessin jatkamiseksi.

Muista, että lainan hankkiminen on merkittävä taloudellinen päätös, joka vaatii huolellista harkintaa. Käytä aikaa lainaehtojen ja takaisinmaksusuunnitelman läpikäymiseen ennen lainasopimuksen allekirjoittamista.

Hyvät puolet

 • Haelaina.fi tarjoaa erilaisia lainavaihtoehtoja ajokortin hankintaan.
 • Sivusto on selkeä, joten lainan hakeminen on suoraviivaista ja ymmärrettävää.
 • Joustavat maksuehdot tekevät lainan takaisinmaksusta helpompaa ja sopivat nuoren taloudelliseen tilanteeseen.
 • Sivustolla on tarjolla useita eri lainantarjoajia, joten nuori voi valita itselleen sopivimman lainavaihtoehdon.
 • Lainan hakeminen on mahdollista tehdä milloin vain, joka sopii nuorten joustavaan elämänrytmiin ja aikatauluihin.

Huonot puolet

 • Lainapalvelun käyttö vaatii taloudellista vastuullisuutta ja suunnittelua, joka voi olla haastavaa nuorille.
 • Lainan korko voi olla korkea, mikä voi johtaa suurempiin kustannuksiin pitkällä aikavälillä.
 • Korot ja muut lainaan liittyvät kulut saattavat olla epäselvästi esitettyjä, mikä voi olla hämmentävää.
 • Lainan hakeminen voi olla houkuttelevaa ja johtaa ylivelkaantumiseen, mikä voi olla haitallista nuoren taloudelliselle tulevaisuudelle.
 • Palvelu ei välttämättä tarjoa riittävästi tukea nuorille, jotka eivät ole ennen hakenut lainaa.
Lue myös  Sisustuslaina

Lainaa ajokorttiin Haelaina.fi:n kautta: Yleiskatsaus

Usein kysytyt kysymykset

Miten lainan hakeminen ajokortin hankkimista varten tapahtuu?

Lainan hakeminen ajokorttia varten tapahtuu seuraavasti: Valitse ensin sopiva lainatuote Haelaina.fi -sivustolla ja täytä lainahakemus huolellisesti. Hakemuksessa kysytään perustietojasi, kuten tuloja ja menoja, sekä muita taloudellisia tietoja. Kun hakemus on lähetetty, lainantarjoaja käsittelee sen ja tekee luottopäätöksen. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen rahat siirtyvät tilillesi ja voit käyttää ne ajokortin hankkimiseen. Muista, että lainaa ajokorttiin kannattaa hakea vain, jos tiedät pystyväsi maksamaan sen takaisin sovitussa ajassa.

Voiko ajokorttilaina auttaa nuoria taloudellisesti?

Kyllä, ajokorttilaina voi auttaa nuoria taloudellisesti. Ajokortti voi olla suuri investointi, ja lainan avulla nuori voi jakaa sen kustannukset pidemmälle aikavälille. Tämä voi helpottaa taloudellista tilannetta verrattuna siihen, että ajokortin kustannukset pitäisi kattaa kerralla. Haelaina.fi tarjoaa erilaisia lainavaihtoehtoja ajokortin hankintaan.

Mikä on ajokorttilainan hakuprosessi?

Ajokorttilainan hakuprosessi alkaa lainahakemuksen täyttämisestä sivustollamme Haelaina.fi. Hakemuksessa kysytään perustietoja, kuten nimi, osoite, tulotiedot ja ajokortin tyyppi, jota varten lainaa haetaan. Hakemuksen täytettyäsi, se lähetetään eteenpäin ja alkaa odottaa käsittelyä. Kun hakemus on käsitelty, saat päätöksen lainasta. Jos hakemus hyväksytään, rahat maksetaan tilillesi ja voit aloittaa ajokortin suorittamisen. Maksuaikataulu ja korot määräytyvät lainasopimuksen mukaan.

Miten ajokorttilaina voi tukea nuorten taloudellista itsenäisyyttä?

Ajokorttilaina voi tukea nuorten taloudellista itsenäisyyttä monin tavoin. Ensinnäkin, se mahdollistaa ajokortin hankkimisen, joka voi avata uusia työmahdollisuuksia ja parantaa liikkumisvapautta. Toiseksi, lainan takaisinmaksu opettaa nuorille vastuullista rahankäyttöä ja taloudellista suunnittelua. Kolmanneksi, ajokorttilainan avulla nuoret voivat investoida omaan tulevaisuuteensa ilman, että heidän tarvitsee turvautua vanhempien tai muiden lähisukulaisten taloudelliseen tukeen.

Mistä tiedän, että olen oikeutettu ajokorttilainaan?

Olet oikeutettu ajokorttilainaan, kun olet täyttänyt 18 vuotta, sinulla on säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot. Lainan myöntäjä saattaa myös vaatia joko takaajan tai vakuuden lainalle. Lisäksi sinun tulee asua vakituisesti Suomessa.

Mikä on ajokorttilainan takaisinmaksuaika?

Ajokorttilainan takaisinmaksuaika määräytyy lainasumman suuruuden ja lainatarjoajan ehtojen mukaan. Yleensä takaisinmaksuaika on 1-15 vuotta.

Miten lainan hakeminen ajokorttia varten voi vaikuttaa taloudelliseen tilanteeseeni?

Lainan hakeminen ajokorttia varten voi vaikuttaa taloudelliseen tilanteeseesi useilla tavoilla. Ensinnäkin, se voi lisätä velkaantumista, mikä voi heikentää taloudellista tilannettasi, jos et pysty hoitamaan lainan takaisinmaksua sovitussa ajassa. Toisaalta, ajokortin hankkiminen voi parantaa työllistymismahdollisuuksiasi ja siten parantaa taloudellista tilannettasi pitkällä aikavälillä. On tärkeää harkita huolellisesti omaa taloudellista tilannetta ja maksukykyä ennen lainan ottamista. Lisäksi on suositeltavaa vertailla eri lainantarjoajien ehtoja ja korkoja, jotta löydät itsellesi sopivimman ja edullisimman vaihtoehdon. Muistathan, että lainaa ei kannata ottaa enempää kuin on tarpeen, jotta vältät tarpeetonta velkaantumista.

Miten voin hakea lainaa ajokorttia varten?

Voit hakea lainaa ajokorttia varten Haelaina.fi -sivustolla seuraavasti: Klikkaa etusivulla olevaa Hae lainaa -painiketta. Tämän jälkeen sinun tulee täyttää avautuva lainahakemus. Hakemuksessa kysytään muun muassa henkilö-, yhteys- ja tulotietoja. Kun olet täyttänyt hakemuksen, lähetä se eteenpäin. Hakemuksen lähetettyäsi lainatarjoukset saapuvat sähköpostiisi, josta voit valita itsellesi sopivimman. Lainapäätöksen saatuasi voit nostaa lainan tilillesi ja käyttää sen ajokortin hankintaan. Muistathan hakea lainaa vastuullisesti ja varmistaa, että pystyt maksamaan sen takaisin sovitussa aikataulussa.

Mikä on ajokorttilainan korko?

Ajokorttilainan korko vaihtelee lainantarjoajasta riippuen, mutta yleisesti se on noin 10-20%. Korko määräytyy yksilöllisesti hakijan taloudellisen tilanteen ja laina-ajan perusteella.

Samankaltaiset artikkelit