Lainaa 1200 euroa – Näin haet ja saat rahat nopeasti tilillesiLainaa 1200

Kun tarvitset lainaa 1200 euroa, on tärkeää tietää, miten lainan hakeminen ja saaminen onnistuu mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti. Tässä oppaassa käymme läpi, kuinka voit saada 1200 euron lainan helposti tilillesi.

Lainahakemuksen täyttäminen verkossa

Ensimmäinen askel lainan hakemisessa on täyttää lainahakemus verkossa. Tämä onnistuu kätevästi lainaa heti -palveluiden kautta, jotka tarjoavat nopean ja yksinkertaisen hakuprosessin.

Hakemusta täyttäessäsi sinun tulee antaa henkilötietosi, tulosi ja menosi sekä pankkitilisi tiedot. Nämä tiedot käsitellään luottamuksellisesti ja turvallisesti.

Lainapäätöksen saaminen

Kun olet lähettänyt lainahakemuksesi, saat yleensä lainapäätöksen hyvin nopeasti, usein jopa muutamassa minuutissa. Lainapäätös perustuu antamiisi tietoihin ja luottotietoihisi.

Jos haet lainaa 500 euroa tai enemmän, kuten tässä tapauksessa 1200 euroa, voi lainapäätöksen saaminen kestää hieman kauemmin. Yleensä päätöksen saa kuitenkin saman päivän aikana.

Lainan nostaminen tilille

Kun lainahakemuksesi on hyväksytty ja olet allekirjoittanut lainasopimuksen sähköisesti, lainan nostaminen tilillesi tapahtuu nopeasti. Useimmat lainanantajat siirtävät rahat tilillesi välittömästi, joten saat 1200 euroa käyttöösi heti.

Jos tarvitset suurempaa lainasummaa, kuten lainaa 9000 euroa tai jopa lainaa 20000 euroa, voi rahojen siirtyminen tilillesi kestää hieman kauemmin, yleensä 1-2 pankkipäivää.

Yhteenveto: Näin saat 1200 euron lainan nopeasti

 1. Täytä lainahakemus verkossa luotettavan lainanantajan sivustolla
 2. Odota lainapäätöstä, jonka saat yleensä nopeasti
 3. Lue ja allekirjoita lainasopimus sähköisesti
 4. Lainanantaja siirtää 1200 euroa tilillesi, usein välittömästi
 5. Rahat ovat käytössäsi heti!

Kun seuraat näitä ohjeita, saat 1200 euron lainan vaivattomasti ja nopeasti käyttöösi.

1200 euron lainan todellinen vuosikorko ja lainan kustannukset

Kun haet 1200 euron lainaa, on tärkeää ymmärtää lainan todelliset kustannukset. Todellinen vuosikorko kertoo lainan kokonaiskustannukset vuositasolla, sisältäen lainan koron ja muut kulut.

Lue myös  Lainaa 2100

Todellisen vuosikoron merkitys

Todellinen vuosikorko on lainan hintalappu. Se kertoo lainan kokonaiskustannukset prosentteina vuositasolla, helpottaen eri lainatarjousten vertailua.

Lainan todelliseen vuosikorkoon vaikuttavat:

 • Lainan korko
 • Lainan avausmaksu ja muut kulut
 • Laina-aika
 • Lyhennystapa

1200 euron lainan kustannukset

1200 euron lainan kustannukset riippuvat lainan ehdoista, kuten korosta ja takaisinmaksuajasta. Yleensä pienemmissä lainoissa, kuten 1200 euron rahoituksessa, todellinen vuosikorko on korkeampi kuin suuremmissa lainoissa.

Esimerkiksi 1200 euron lainalle 12 kuukauden maksuajalla todellinen vuosikorko voi olla 20-30% luokkaa. Tämä tarkoittaa, että lainan kokonaiskustannukset olisivat noin 240-360 euroa.

Näin minimoit 1200 euron lainan kustannukset

Vertaile eri lainatarjouksia ja valitse edullisin vaihtoehto. Kiinnitä huomiota todelliseen vuosikorkoon, ei vain lainan nimelliskorkoon.

Valitse sopiva laina-aika. Pidempi maksuaika pienentää kuukausierää, mutta nostaa lainan kokonaiskustannuksia.

Maksa laina ajallaan takaisin. Viivästyskorot ja muistutusmaksut nostavat lainan hintaa entisestään.

Harkitse lainan takaisinmaksua ennenaikaisesti, jos mahdollista. Näin säästät korkokuluissa.

Mihin 1200 euron lainaa voi käyttää? Vinkkejä rahan järkevään käyttöön

1200 euron laina tarjoaa monia mahdollisuuksia, mutta on tärkeää käyttää raha järkevästi. Harkitse tarkkaan, mihin käytät lainan ja suunnittele lainan takaisinmaksu huolellisesti.

Yllättävät menot ja laskut

Yksi yleisimmistä syistä ottaa 1200 euron laina on yllättävien menojen kattaminen. Näitä voivat olla esimerkiksi auton korjaus, kodinkoneen hajoaminen tai yllättävä lasku.

Laina auttaa selviämään tilapäisestä rahapulasta ja antaa aikaa suunnitella taloutta pidemmälle.

Kodin remontit ja hankinnat

1200 euron lainalla voi tehdä myös pieniä kodin remontteja tai hankintoja. Esimerkiksi uusi pesukone, sohva tai maalaus voi piristää kotia mukavasti.

Isompiin remontteihin, kuten keittiön uusimiseen, kannattaa harkita suurempaa lainasummaa, vaikkapa 40000 euron lainaa. Näin remontista saa kerralla valmista.

Lomamatka tai juhlat

Lomamatka tai juhlien, kuten häiden järjestäminen voi olla mukava tapa käyttää 1200 euron laina. Laina mahdollistaa unelmien toteuttamisen ilman suurta säästämistä etukäteen.

Lue myös  Lainaa 6500

On kuitenkin tärkeää suunnitella lainan takaisinmaksu tarkkaan, jotta loma tai juhlat eivät aiheuta taloudellisia ongelmia myöhemmin.

Vinkkejä järkevään rahan käyttöön

 • Suunnittele ja budjetoi lainan käyttö tarkasti
 • Vertaile eri lainatarjouksia ja valitse edullisin
 • Maksa laina takaisin sovitussa aikataulussa
 • Vältä lainan ottamista turhiin menoihin
 • Säästä osa lainasta yllättävien menojen varalle

Kun käytät 1200 euron lainan harkiten ja maksat sen ajallaan takaisin, se voi olla hyvä apu moneen tilanteeseen. Tärkeintä on suunnitella lainan käyttö ja takaisinmaksu huolella.

Lainan takaisinmaksu – Kuinka 1200 euron laina maksetaan takaisin?

Kun olet ottanut 1200 euron lainan, on tärkeää ymmärtää, miten lainan takaisinmaksu toimii. Lainan takaisinmaksu koostuu yleensä säännöllisistä kuukausieristä, jotka sisältävät sekä lainapääoman että korkojen maksun.

Takaisinmaksuaika ja kuukausierät

1200 euron lainan takaisinmaksuaika voi vaihdella lainatuotteesta ja lainanantajasta riippuen. Yleensä pienemmille lainasummille, kuten 1200 euron lainalle, tarjotaan lyhyempiä takaisinmaksuaikoja, esimerkiksi 3-24 kuukautta.

Kuukausierän suuruus määräytyy lainasumman, takaisinmaksuajan ja korkojen perusteella. Mitä pidempi takaisinmaksuaika on, sitä pienemmät ovat kuukausierät, mutta samalla lainan kokonaiskustannukset nousevat korkojen vuoksi.

Esimerkki 1200 euron lainan takaisinmaksusta

Oletetaan, että otat 1200 euron lainan 12 kuukauden takaisinmaksuajalla ja 10% vuosikorolla. Tässä tapauksessa kuukausieräsi olisi noin 106 euroa. Lainan kokonaiskustannukset olisivat noin 1272 euroa, sisältäen lainapääoman ja korot.

Ennenaikainen takaisinmaksu

Jotkut lainanantajat sallivat lainan ennenaikaisen takaisinmaksun ilman lisäkuluja. Tämä tarkoittaa, että voit halutessasi maksaa 1200 euron lainasi takaisin nopeammin kuin alun perin sovittu. Ennenaikainen takaisinmaksu voi säästää korkokuluissa, mutta on hyvä varmistaa lainaehdoista, onko tämä mahdollista ilman lisämaksuja.

Maksuviivästykset ja seuraukset

On tärkeää maksaa lainaerät ajallaan, sillä maksuviivästyksistä voi aiheutua lisäkuluja ja negatiivisia merkintöjä luottotietoihin. Jos sinulla on vaikeuksia suoriutua 1200 euron lainan takaisinmaksusta, ota yhteyttä lainanantajaan mahdollisimman pian löytääksesi ratkaisun tilanteeseen.

Lue myös  Lainaa 56000
Lainaa 1200 euroa – Näin haet ja saat rahat nopeasti tilillesi

Usein kysytyt kysymykset

Millä ehdoilla voin saada 1200 euron pikalainan netistä?

Voit saada 1200 euron pikalainan netistä, jos olet vähintään 20-vuotias Suomen kansalainen, sinulla on säännölliset palkkatulot ja luottotiedot kunnossa. Lainapäätöksen saat yleensä heti ja rahat tilillesi nopeimmillaan minuuteissa. Lainan todellinen vuosikorko on tyypillisesti korkea, joten harkitse tarkkaan ennen lainan ottamista ja varmista, että pystyt maksamaan lainan takaisin sovitusti.

Kuinka nopeasti 1200 euron kulutusluotto maksetaan tililleni?

Kun lainahakemus on hyväksytty, rahat maksetaan tilillesi yleensä muutamassa minuutissa. Tarkkaan ottaen siirto kestää pankkien välillä keskimäärin 15 minuuttia, mutta useimmiten rahat ovat tililläsi alle tunnissa hakemuksen lähettämisestä.

Mitkä ovat 1200 euron lainan kustannukset ja takaisinmaksuehdot?

1200 euron lainan kustannukset ja takaisinmaksuehdot vaihtelevat lainanantajasta riippuen. Yleensä lainan korko on kiinteä ja laina-aika on 1-5 vuotta. Lainan kokonaiskustannuksiin vaikuttavat lainamäärä, laina-aika, korko sekä mahdolliset muut kulut kuten avausmaksu ja tilinhoitomaksu. Tarkat kustannukset ja ehdot saat selville tekemällä lainahakemuksen, jonka jälkeen saat henkilökohtaisen lainatarjouksen. Lainatarjouksesta näet kaikki lainaan liittyvät kulut ja takaisinmaksuehdot.

Samankaltaiset artikkelit